Pastorens ukehilsen

UKEHILSEN FOR UKE  48   28. november  -  04. desember 2022

Hei alle sammen !

Vi er nå gått inn i advent og i går tente vi julegrana på Bjorbekk. Omlag et par hundre barn og voksne var møtt opp i regnværet og så julegrantenningen. Deretter var det samling inne på Betel med sang av Barnekoret, risgrøt, kaffe og pepperkaker. Tusen takk til dere alle som var med på å gjøre denne ettermidagen til en slik fin opplevelse for både barn og voksne.

Nå er alt som kom inn på julemessa telt opp og det ble et rekordstort overskudd på 120.000,- kr.

Denne uken har vi juleverksted på Supertirsdag, øvelse for menighetskoret tirsdag kveld, torsdag kl.06.00 er det felles bønn for byen i Arendal Misjonskirke, fredag er det Impact og til søndag er det både gudstjeneste og søndagsskole og UV møte.

Nå til lørdag 03.12. kl.10.00 - kl.14.00 har vi Alpha dag. Vi planlegger oppstart av et Alphakurs på nyåret. Nå til lørdag vil det bli inspirasjon og undervisning om hva Alphakurs er. Alle er velkommen til denne samlingen.

Når desember kommer begynner jeg med utdeling av juleblomst til alle medlemmer som har fylt 80 år.

Hilser dere alle Salme 37.7

"Vær stille for Herren og vent på ham !"

Hilsen fra John David

Bjorbekk Misjonskirke