Pastorens ukehilsen

UKEHILSEN UKE   21      23. - 29.  . Mai  2022

Hei alle sammen !

I helgen som var hadde vi en fin menighetstur til Vegårtun. Mange barn og voksne var i sammen hele helgen. Vi hadde gode samlinger og godt fellesskap og mye god mat. Går det som vi ønsker blir det ny tur 9. - 11. juni neste år til samme sted.

Til fredag reiser Pia og jeg på generalforsamling for Misjonskirken Norge. Vi er vår menighets representanter der. Vi gir en tilbakemelding fra generalforsamlingen i menighetsmøte på Betel onsdag 8. juni.

Nå til søndag er det igjen gudstjeneste og søndagsskole. Relieff leder sangen og jeg taler. Det blir misjonskollekt til arbeidet i Romania. Til kirkekaffen til søndag blir det litt lunsjmat.

Søndag kveld blir det UV møte.

Hilser dere med 1.Kor 1.9

"Gud er trofast, han som har kalt dere til fellesskap med sin Sønn, Jesus Kristus, vår Herre."

Hilsen fra John David

Bjorbekk Misjonskirke