Pastorens ukehilsen

UKEHILSEN UKE  12        18.  -  24. Mars 2019

Hei alle sammen !

Igjen takker vi for uken som ligger bak oss og ser med forventning fram mot ei ny uke.

I dag gjelder ordet fra Salme 118.24 "Dette er dagen som Herren har gjort. La oss glede og fryde oss på den."

I morgen er det igjen barnas supertirsdag. Jeg vil også minne om kveldsmøte fra Efa sentertet i Froland på Visjon Norge tirsdag kveld. Der vil pastorer  fra flere steder i Midt Østen delta. Jeg tror det blir fint å få med seg det møte. Onsdag formiddag får vi besøk av disse pastorene på vår pastorsamling i Arendal. Onsdag kveld skal Menighetskoret og jeg holde møte på Rykene Bedehus. Torsdag er det igjen bønnemøte hjemme hos Unni og Audun Madsen. Fredag er det både Fredagsklubb og Impact. Og til søndag samles vi alle til Alle Sammen Gudstjeneste. Søndag ettermiddag har jeg gudstjeneste i Åmli Misjonskirke.

Jeg minner også om dugnad på Betel onsdag kl.17.00

Ønsker dere alle ei fin uke.

Med hilsen fra John David

Bjorbekk Misjonskirke