Pastorens ukehilsen

UKEHILSEN FOR UKE 25   17. -  23.  Juni  2024

Hei alle sammen !

Denne helgen hadde vi en flott sommertur til Vegårtun leirsted. Vi var omlag 100 barn og voksne sammen. På tross av at det regnet mye hadde vi en veldig fin tur der barn, unge og voksne hadde det fint.

Tirsdag kl.12.30 denne uken blir det begravelse fra Bjorbekk kirke for Reidar Christiansen. Reidar sovnet stille inn med sine rundt seg mandag 10. juni. Han har fullført løpet og bevart troen. Vi takker for alt Reidar fikk bety for så mange og sier i dag på gjensyn.

Til søndag har vi Alle Sammen Gudstjeneste kl.11.00. Thomas holder andakt og vi setter opp hoppesklia. Det blir pølser og is til alle som kommer.

Hilser dere med Johannes 11.25

Jesus sier: Jeg er oppstandelsen og livet. Den som tror på meg, skal leve om han enn dør.

Hilsen fra John David

Bjorbekk Misjonskirke