Pastorens ukehilsen

UKEHILSEN UKE    37   13.  -  19.  September  2021

Hei alle sammen !

Vi er nå i full gang med oppusssing av den gamle matsalen nede. Det blir et kjempebra flerbruksrom for hele menigheten. Takk for gavene på 30.000 kr som inn til dette i forrige uke.

I går hadde vi gudstjeneste og søndagsskole på formiddagen. Flott å se at mange kom til begge samlinger. Vi kommer til å fortsette med at søndagsskolen går direkte til sin samling nede kl.11.00. I går kveld hadde vi medarbeiderfest med 50 påmeldte. Det ble en god kveld med fellesskap, samtale, inspirerende undervisning og god mat.

I dag mandag kl.08.30 - 09.30 blir det samling for kvinner på Betel med bønn og kaffe.

Søndag kl.11.00 blir det igjen gudstjeneste og søndagsskole. Jeg taler om å gi evangeliet videre. Det blir misjonskollekt til unådde folkeslag via Troens Bevis. Søndag fra kl.14.00 blir det barnas dag på plenen utenfor Terna Bygg.

Hilser dere med Åp 3.8

"Se jeg har satt foran deg en åpnet dør som ingen kan stenge."

Hilsen fra John David

Bjorbekk Misjonskirke