Pastorens ukehilsen

UKEHILSEN UKE 39  21.  -  27.  September 2020

Hei alle sammen !

Det ble en flott gudstjeneste også i går. Terje Watne underviste på en levende måte om Matteus evangeliet. I følge lista var vi akurat hundre til stede. Gledelig å se at mange kommer til søndagsskolen også.

Denne uka har vi dugnad på tirsdag kl.17.00. Vi skal da forberede til asfalteringen som skjer til torsdag. Onsdag kveld kl.19.00 har vi menighetsmøte der hovedsaken er ansettelse av barnearbeider. Styret har enstemig innstilt en intern søker fra menigheten. Fredag kveld er det Impact og fra lørdag til søndag skal de eldste barne i søndagsskolen overnatte på Betel. Søndag kl.11.00 har vi Alle Sammen Gudstjeneste.

Hilser dere alle med Matteus 14.27

Men i det samme talte Jesus til dem:"Vær ved godt mot! Det er jeg, vær ikke redde !".

Hilsen fra John David.

Bjorbekk Misjonskirke