Pastorens ukehilsen

UKEHILSEN UKE 47   18.  -  24. november 2019

Hei alle sammen !

Vi hadde en flott julemesse på lørdag. Tusen takk til alle som deltok. Takk for alle oppgavene som ble utført. Alle gjorde en strålende innsats. Takk også til alle som kom på dagen og kjøpte lodd, varer og handlet i kafeen. Overskuddet på årets julemesse ble 93.179,- kr.  Av dette beløpet var overskuddet i kafeen kr 10.886,- kr som går i sin helhet til SFO i Romania. Det resterende overskuddet deles mellom Misjon i Romania Sør og Betels arbeid her på Bjorbekk.

Denne uken skal jeg være sammen med ungdommen både på konfirmantsamlingen på tirsdag og Fredagsklubben og Impact på fredag. Jeg minner om vårt bønnemøte nede i barnekirka til onsdag kl.19.00 - kl.20.00. Det er også vanlig onsdagsdugnad. Til fredag har jeg lunsjmesse i Trfoldighetskirken kl.12.00 - 12.30. Alle er velkommen dit. Søndag formiddag har vi igjen Gudstjeneste og søndagsskole. Denne søndagen er det Grethe som taler. Jeg har møte i Åmli Misjonskirke søndag ettermiddag.

Thomas og jeg skal delta i frokostmøte med Arendals ordfører nå til onsdag.

Hilser dere med et bibelord fra søndagens tekst Johannes 4.35

"Løft blikket og se på markene! De står alt hvite mot høst."

Hilsen fra John David.

Det har til nå kommet inn 54.700 kr på den ekstra innsamlingsaksjonen til nybygget. Vil du være med så bruk innsamlingskonto: 3000.18.16698. Alle gaver mottas med stor takk og gavene gir rett til skattefradrag. I tillegg til dette har vi solgt lamper for 20.000 kr til nybygget.

Bjorbekk Misjonskirke
Betel